Aluprof

Aluprof

Aluprof is een van de grootste producenten in Europa met betrekking tot aluminium systemen. De systemen van Aluprof staan bekend om hun innovatieve eigenschappen, duurzaamheid en hoog isolerende systemen.  Bij Schraven BV is het onder andere mogelijk om Aluprof raam- en deursystemen, hefschuifdeuren en voordeuren te bestellen. Voor meer informatie of offertes kunt u vrijblijvend contact opnemen met Schraven BV. 

Aluprof Categorieën

Voordeuren

Toegangsdeuren zijn een belangrijk element van ons huis. Bescherming tegen invloeden van buitenaf zijn slechts enkele functionaliteiten. Maar hoe kiest u een deur die voldoet aan uw verwachtingen. 

Lees meer

Schuif- en vouwdeuren

Het vouwdeursysteem met thermische onderbreking dat hier is voorgesteld, is een nieuw product van Aluprof. Het is ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen en eisen van onze klanten: architecten en bedrijven die met Aluprof samenwerken. 

Lees meer

Binnenwandsystemen

Binnenwandsystemen zijn ideaal om een grotere ruimte op te delen in efficiënte kleinere ruimtes. Door gebruik van de nieuwste modellen is het mogelijk om tot een hoogte van 4m te behalen, waarbij het beslag volledig kan worden weggewerkt. 

Lees meer

Brandveiligheidssystemen

Brandwerende wanden worden gebruikt om interne en externe brandwerende scheidingswanden met één of twee brandwerende vleugeldeuren. De brandwerende deuren kunnen indien nodig ook rookwerende eigenschappen hebben of automatische schuifdeuren. 

Lees meer

Aluprof - MB-104 Passive

MB-104 Passive

Het MB-40 Passive raam-en deursysteem met de thermische afscheiding voldoet dankzij de zeer hoge isolatiewaarde aan alle eisen van de elementen die door de passieve constructies gesteld worden. Dit wordt ondermeer bevestigd door certificaten van de PHI Darmstadt Instituut van Passieve Huizen. Dit model is naast thermische isolatie zondermeer geschikt voor akoestische isolatie. De isolatiewaarde van de MB-104 Passive kan 0,53 W/m²K aannemen. Daarnaast is er de mogelijkheid om traditionele of verborgen schanieren te gebruiken. 

Downloads:

Aluprof - MB-86 (US)

MB-86 (US)

MB-86 is een raam-en deursysteem met uitstekende parameters, die het mogelijk maakt om aan de verschillende behoeften van de gebruikers te voldoen. De constructie van de profielen hebben drie constructievarianten, ST, SI en AERO. Deze voldoen aan verschillende thermische Isolatievereisten. Een van de voordelen van het MB-86 systeem is de hoge mate van duurzaamheid. De MB-86 US is een variant van de MB-86 met verborgen vleugel. In het productblad (ENG) staan de producteigenschappen, waaronder isolatiewaarden van de verschillende versies, beschreven. 

Downloads:

Productblad Mb 86 US

Aluprof - MB-70 (HI)

MB-70 (HI)

Het raam- en deursysteem van MB-70 (HI) is geschikt voor diverse bouwelementen van de externe architectuur, bijvoorbeeld: verschillende typen ramen, deuren en balkons. Dit model is zeer geschikt voor thermische en akoestische isolatie en heeft een Uf- en Uw-waarde van 1,0 W/m²K. Ook zijn de constructies aangepast aan verschillende schanieren, waaronder schanieren die verborgen zijn in de ramen. Het productblad (ENG) biedt u meer informatie met betrekking tot de versies van de MB-70 (HI). 

Aluprof - MB-Slimline

MB-Slimline

Het venster MB Slimline biedt een vaste licht en opening lichte aluminium gezicht breedte van 32.55mm. Het slanke systeem biedt zowel indrukwekkende esthetiek en een hoge thermische prestaties.

U-waarden van 0,8 W/m²K kan worden bereikt, zoals het nieuwe systeem zowel de dubbele en driedubbele beglazing opties in combinatie met aluminium profielen, die breed polyamide thermische onderbreking gebruiken aanvaardt.

De MB Slimline systeem is beschikbaar in een brede waaier van profielen en kan hoge inertie rating en smalle diepe profielen aan te bieden. Hierdoor kan de ontwerper de mogelijkheid om het systeem in een grote of kleine ramen ruimten.

Geschikt voor zowel nieuwbouw en vervanging van projecten in residentiële en commerciële omgevingen, de MB Slimline systeem biedt een ideale oplossing voor projecten waar de slanke lijn zijn van levensbelang voor de esthetische uitstraling van het gebouw.

MB Slimline sluit zich aan bij een breed portfolio van aluminium systemen aangeboden door Aluprof die vliesgevel systemen, portierruiten en high performance aluminium brandwerende systemen omvat.

Downloads: