Aliplast

Aliplast

Aliplast Aluminium Systems is al jaren één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium gevel systemen zoals ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen ze heel hoog in het vaandel.

U kunt uw kozijnen natuurlijk vakkundig door ons montage team laten monteren. Maar ook als u ze liever zelf plaatst kunnen we u natuurlijk ook helpen met enig advies. 

Futural - Ecofutural

Futural - Ecofutural

De Aliplast Ecofutural vindt zijn toepassing in zowel thermische als akoestische isolatie. Deze profielen zijn speciaal ontwikkeld voor optimale isolatie. Dankzij twee gescheiden holle profielhelften voorzien van glasvezelsterkte (polyamide-strips) zijn deze onafhankelijk isolerend. Dit zorgt ervoor dat de isolatiewaarde van de Ecofutural tussen de 1.39 W/m²K en de 2.19 ligt. De Ecofutural bestaat uit een drie-kamersysteem met een inbouwdiepte van 65mm op het buitenkader.

Steellook/ST1000

Steellook

Aliplast biedt u de ST1000 beter bekend als ‘Steellook’. Door de unieke vormgeving van dit kozijn evenaren deze aluminium kozijnen een echte klassieke stalen uitstraling. De authentieke uitstraling biedt meer voordelen dan een strak uiterlijk. Ten opzichte van stalen kozijnen, biedt deze mogelijkheid een gunstigere isolatiewaarde. Dit drie-kamersysteem met een inbouwdiepte van 90mm biedt een Uf-waarde van 2.56 W/m2K < Uf < 3.19 W/m2K. 

Downloads:

Productblad St1000

Star

Star

Het best isolerende aluminium profiel op de Nederlandse markt is de Star van Aliplast. Het profiel bestaat uit twee holle profielhelften die doormiddel van isolatiestrips/isolatieschuim van elkaar gescheiden worden. Deze eigenschap maakt dit profiel zeer geschikt voor lage energiewoningen/passieve woningen.

Het Star model is er in twee varianten, namelijk: Star 75 en Star 90. Deze twee modellen onderscheiden zich in de warmtedoorgangscoëfficienten. Hierbij loopt de Star 75 tot maximaal: 1.14 W/m²K en de Star 90 tot maarliefst 0.81 W/m²K U kunt het productblad downloaden om een gespecialiseerd beeld te krijgen per model. 

Luxus

Luxus

Aliplast heeft een model ontwikkeld specifiek voor pastorijwoningen, genaamd: Luxus. Het luxus profiel bestaat uit een drie-kamersysteem, waarbij de inbouwdiepte van het buitenkader op 65mm ligt. Dit model zorgt naast thermische isolatie ook voor akoestische isolatie. Het productblad biedt u meer informatie met betrekking tot het Luxus model. 

Downloads:

Productblad Luxus

Visoline

Visoline

Aliplast biedt universele systeemprofielen voor thermisch onderbroken ramen, raamdeuren en deuren. Dit model heet Visoline en is zowel geschikt voor enkele en dubbele beglazing, draairamen voor zowel binnen- als buitenopendraaiend, uitzetramen en uitklepramen.

Downloads:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Schraven BV. 

Tel. 013 534 2920

Schuifpuien en deuren

Schuifpuien

Naast raamkozijnen heeft Schraven BV ook aluminium Schuifpuien en deurkozijnen van het merk Aliplast in het assortiment. 

Lees meer