Kunststof deuren

Waarom kunststof deuren

Kunststof deuren hebben vele voordelen, zo zijn ze onderhoudsarm en gaan ze lang mee. Kunststof deuren waarborgen u veiligheid door hun hoge inbraakwerende eigenschappen. 

Het uiterlijk van uw deur wordt bepaald door het paneel dat toegepast wordt. De panelen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er niet alleen panelen met een moderne uitstraling maar ook panelen met een klassiek uiterlijk.

Zie foto´s rechts voor enkele voordeur panelen. 

Schraven levert panelen van verschillende merken. Zo zijn er panelen leverbaar van o.a. de merken:

Rodenberg 

Gava 

Deur dorpels

Isostone onderdorpel

Onderdorpels zijn een zeer belangrijk onderdeel van deuren. Ze krijgen veel te verduren. Het gebruik van een juiste dorpel is dan ook aanbevolen. Een Isostone onderdorpels zijn samengesteld uit glasvezel versterkt kunststof. De dorpel bevatten een zwarte UV-bestendige coating.

De Dorpels zijn enorm sterk, krasvast en heeft een hoge breukvastheid en een lage uitzettingscoëfficiëntie.

Aluminium onderdorpels

Het is ook mogelijk om een aluminium onderdorpel toe te passen onder uw kunststof kozijnen. Aluminium onderdorpels moeten geplaatst woorden op een bestaande ondergrond, zoals een betonnen vloer of hardstenen onderdorpels. 

Merken Kunststof Deuren

K-Vision

K-Vision is een profiel systeem van het Duitse Kömmerling. Het heeft een uitstekende kleurvastheid en een een hoge kwaliteit garantie. Het assortiment is volledig op de nederlandse markt gericht.

Bij Schraven ben u zeer voordelig uit met de kozijnen van K-Vision. Onze kozijnen worden in een vol automatische machine park geproduceerd hierdoor zijn de HVL (hout verbinding look) gratis. Dat is een uniek in Nederland. Hierdoor bent u verzekerd van een mooi kozijn. Bij ons heeft u keuzen tussen gladde profielen en houtnerf. 

Lees meer

Aluplast

Aluplast is een zeer groot merk dat wereldwijd veel verkocht wordt. Het merk heeft een zeer uitgebreid assortiment. Oplopend van zeer smalle en strakke profielen tot verdiepte profielen met zeer hoge isolatie waarden.

- Alle profielen/types zijn in 3 verschillende details uitvoerbaar. Namelijk 3 verschillende afrondingen. De classic line, de Round line en de soft line.

- Het is ook mogelijk om de kozijnen aan de buitenkant te voorzien van aluminium afdek kappen. dan heeft u van buiten een mooi en strak aluminium kozijn terwijl u van binnen een warm kunststof kozijn heeft. 

Lees meer