Kunststof kozijnen

Voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een goed alternatief voor de traditionele houten kozijnen. De ontwikkelingen van kunststof kozijnen zijn de afgelopen jaren in een stroomversnelling gekomen. Het uiterlijk is momenteel nauwelijks te onderscheiden van een houten kozijn. Daarnaast hebben kunststof kozijnen relatief hoge isolatie waarden en is het mogelijk om naast vlakke kozijnen ook verdiepte kunststof kozijnen te fabriceren. Het is zelfs mogelijk om houtnerf-uiterlijk ofwel, ‘hout look’ verbindingen toe te passen op uw kozijnen. Deze toepassing maakt uw kozijnen helemaal af.

Naast het uiterlijk zijn kunststof kozijnen onderhoudarm, eenvoudig te reinigen en hebben een lange levensduur, waardoor ze de eerste 50 jaar niet vervangen hoeven te worden.

Schraven BV biedt een breed scala aan kunststof kozijnen van bekende merken, waaronder: Aluplast en K-Vision. Neem contact op met Schraven BV om te bepalen welke mogelijkheden voor u beschikbaar zijn.

Categorieën

Kunststof deuren

Kunststof deuren hebben eveneens voordelen. Deze zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Deze deuren waarborgen uw veiligheid doordat de kunststof deuren inbraakwerende eigenschappen bezitten. 

Het uiterlijk van uw deur wordt bepaald door de keuze van het paneel. Er zijn velen verschillende soorten panelen, die zowel moderne als klassieke stijlen vertegenwoordigen. 

Lees meer

Kunststof raam kozijnen

Door de ontwikkelingen afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van kunststof kozijnen. De isolatie waarden zijn verbeterd. Daarnaast is het uiterlijk nauwelijks te onderscheiden van houten kozijnen. 

Lees meer

Kunststof schuifpuien

Schuifpuien bieden een extra dimensie aan uw huis. Deze bieden een ruimtelijk gevoel door middel van lichtinval. Kunststof voegt hier een extra dimensie aan toe. Kunststof leent zich uitermate voor een open constructie met grote oppervlaktes glas. Op deze manier krijgt een schuifpui een ruimere indruk. Schuifpuien worden gebruikt voor een doorgang naar bijvoorbeeld een tuinkamer, overkapping of sérre. 

Lees meer