Aluminium Ramen

Voordelen van aluminium ramen

Aluminium ramen kennen veel voordelen. Aluminium ramen zijn strek, onderhoudsarm en hebben ze goede isolerende eigenschappen.  Bovendien zijn aluminium kozijnen mooi om te zien. Een waren toevoeging aan uw woning of bedrijfspand. 

De sterkte en lage gewicht van het materiaal zorgen voor unieke eigenschappen voor u als gebruiker. Door het lichte gewicht merkt u er niks van dat u eigenlijk een metalen product in uw handen heeft. Dit terwijl de sterkte van het metaal ervoor zorgt dat uw product extra stevig en veilig is. Zo heeft u een product dat makkelijk is in de omgang, terwijl het uitmuntend presteerd op het gebied van inbraakveiligheid.

Merken aluminium ramen en kozijnen

Aliplast

Aliplast Aluminium Systems is al jaren één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium gevel systemen zoals ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen ze heel hoog in het vaandel.

Lees meer

Aluprof

Aluprof is een van de grotere Europese fabrikanten van architectonische aluminium producten en systemen voor zowel commerciële en individuele constructie industrie. Vennootschappelijk uitgebreide productportfolio omvat ingangen, raamwerk-systemen, raam en gordijn wandsystemen samen met rollen van rolluiken en garagedeuren.

Binnen een korte tijd zal er meer van de aluminium kozijnen van Aluprof op deze site aanwezig zijn. Tot die tijd kunt u voor u vragen telefonisch contact opnemen of uw vragen stellen via een mail. 

Lees meer

Blyweert

Blyweert is een internationale producent en leverancier van onder andere aluminium kozijnen. Met wereldwijd ruim 25.000 klanten en kantoren in meer dan acht landen is Blyweert ook actief in Europa, met in het bijzonder Nederland. Door gebruik van internationale en lokale teams worden markttrends gebruikt om aangepaste oplossingen te bedenken. Dankzij onderzoek naar duurzame oplossingen is Blyweert er in geslaagd om duurzame producten te ontwikkelen waarbij thermische en akoestische prestaties de prioriteit verdienen. Deze ontwikkelingen uiten zich in nieuwe producten voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Blyweert past haar bouwsystemen aan, aan uw technische behoeften en lokale vereisten. Deze ‘flexibele’ en gespecialiseerde instelling zorgt ervoor dat de producten van Blyweert constant worden vernieuwd en up-to-date blijven. 

Lees meer