Aluminium Deuren

Voordelen van Aluminium deuren

Een aluminium deur heeft vele voordelen. Zo zijn ze onderhoudsvrij en gaan ze lang mee. De isolatie waarde van aluminium deuren is de afgelopen jaren flink gestegen. Zo hebben aluminium deuren tegenwoordig een koudebrug waardoor de deuren thermisch onderbroken zijn. Dat verhoogt de isolatie waarden van aluminium deuren enorm. Bovendien zijn aluminium deuren niet alleen goed thermisch geïsoleerd maar ook akoestisch. Zo kunt u binnen genieten van de stilte terwijl u aan een drukke straat woont. 

De sterkte en lage gewicht van het materiaal zorgen voor unieke eigenschappen voor u als gebruiker. Door het lichte gewicht merkt u er niks van dat u eigenlijk een metalen product in uw handen heeft. Dit terwijl de sterkte van het metaal ervoor zorgt dat uw product extra stevig en veilig is. Zo heeft u een product dat makkelijk is in de omgang, terwijl het uitmuntend presteerd op het gebied van inbraakveiligheid.

Merken aluminium deuren

Aliplast

Aliplast Aluminium Systems is al jaren één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium gevel systemen zoals ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen ze heel hoog in het vaandel.

Lees meer

Aluprof

Aluprof is een van de grotere Europese fabrikanten van architectonische aluminium producten en systemen voor zowel commerciële en individuele constructie industrie. Vennootschappelijk uitgebreide productportfolio omvat ingangen, raamwerk-systemen, raam en gordijn wandsystemen samen met rollen van rolluiken en garagedeuren.

Binnen een korte tijd zal er meer van de aluminium kozijnen van Aluprof op deze site aanwezig zijn. Tot die tijd kunt u voor u vragen telefonisch contact opnemen of uw vragen stellen via een mail. 

Lees meer

Blyweert

De vouwdeursystemen of harmonicadeuren van Blyweert, zijn een combinatie van lichtgewichteigenschappen van aluminium met vorm en functie van de hoogste standaard. Deze zijn veelzijdig, op meerdere manieren te configureren en bieden maximale controle over de stijl en werking van de deuren. Er kunnen meerdere panelen worden toegevoegd met naar binnen of buiten openende deuropties voor een probleemloze werking.

Lees meer