Kunststof Raamkozijnen

Kunststof Raamkozijnen

Voordelen van kunststof kozijnen

De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van kunststof kozijnen. Niet alleen de isolatie waarden zijn flink gestegen, kunststof kozijnen zijn er qua uiterlijk ook flink op vooruit gegaan. Zo zijn er behalve de vlakken kozijnen zoals die vroeger altijd werden toegepast ook verdiepte kunststof kozijnen. Deze zijn bijna niet meer van houten kozijnen te onderscheiden. Zo kunt u tegenwoordig ook houtnerf toepassen op uw kozijn. Ook zijn er de zogenoemde hout look verbindingen iets wat uw kozijn compleet maakt.

Behalve het uiterlijk hebben kunststof kozijnen ook nog andere voordelen.

  • Onderhoudsarm, dus geen schilderwerk
  • Eenvoudig te reinigen
  • Lange levensduur (tot wel 50 jaar)
  • Veel mogelijkheden

Merken Kunststof kozijnen

K-Vision

K-Vision is een profiel systeem van het Duitse Kömmerling. Het heeft een uitstekende kleurvastheid en een een hoge kwaliteit garantie. Het assortiment is volledig op de nederlandse markt gericht.

Bij Schraven ben u zeer voordelig uit met de kozijnen van K-Vision. Onze kozijnen worden in een vol automatische machine park geproduceerd hierdoor zijn de HVL (hout verbinding look) gratis. Dat is een uniek in Nederland. Hierdoor bent u verzekerd van een mooi kozijn. Bij ons heeft u keuzen tussen gladde profielen en houtnerf. 

Lees meer

Aluplast

Aluplast is een zeer groot merk dat wereldwijd veel verkocht wordt. Het merk heeft een zeer uitgebreid assortiment. Oplopend van zeer smalle en strakke profielen tot verdiepte profielen met zeer hoge isolatie waarden.

- Alle profielen/types zijn in 3 verschillende details uitvoerbaar. Namelijk 3 verschillende afrondingen. De classic line, de Round line en de soft line.

- Het is ook mogelijk om de kozijnen aan de buitenkant te voorzien van aluminium afdek kappen. dan heeft u van buiten een mooi en strak aluminium kozijn terwijl u van binnen een warm kunststof kozijn heeft. 

Lees meer