K-vision

K-Vision

K-Vision is een profiel systeem van het Duitse Kömmerling. Het heeft een uitstekende kleurvastheid en een een hoge kwaliteit garantie.

Bij Schraven BV bent u zeer voordelig uit met de kozijnen van K-Vision. Onze kozijnen worden in een vol automatische machinepark geproduceerd hierdoor zijn de HVL (hout verbinding look) gratis. Dat is een uniek in Nederland. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief kozijn. Bij ons heeft u keuzen tussen gladde profielen en profielen met houtnerf. 

Trend

Trend

Het profiel van K-Vision dat speciaal voor de Nederlandse markt is ontwikkeld. Het geeft diepte werking en het oorspronkelijke karakter blijft behouden. Ook nieuwbouw in vertrouwde stijl is mogelijk met dit profiel. Door de mogelijkheden in detaillering kunt u het kozijn helemaal naar wensen samenstellen. Bovendien geeft het enorm veel vrijheid bij het ontwerpen van nieuwbouw woningen.

K-Vision Trend kozijnen worden door de ‘kenners’ nauwelijks onderscheiden van houten kozijnen. Ze bieden dezelfde warmte en uitstraling.

De ontwikkeling van dit profiel met dieptewerking heeft een revolutie in de kunststof kozijnenindustrie teweeg gebracht. Tegenwoordig is ook de rechte hoekverbinding niet meer weg te denken. K-Vision Trend kozijnen zijn brandwerend uit te voeren in 30 en 60 minuten (EW/EI) klassering. De kozijnen zijn 100% recyclebaar en loodvrij. Daarbij is het ook nog eens mogelijk om uitstekende isolatiewaarden (Uf ≤ 0,93) te behalen.

                                                                              


Downloads:

Productblad Trend

Cube

Cube

K-Vision Cube, Niet van hout te onderscheiden.

Gaat u voor het type Cube met houtnerf? Dan zijn uw kozijnen niet meer van hout te onderscheiden. Dat komt omdat het een verdiept profiel is met rechte dagkanten. Het Cube kozijn is het antwoordt op de vraag naar moderne materialen met een traditionele uitstraling (amsterdamse School). Het Cube kozijn kan voortaan ook uitgevoerd worden met het onderstaande city systeem. 

K-Vision Cube kozijnen zijn brandwerend en uit te voeren in 30 en 60 minuten (EW/EI klassering). Dankzij de lange levensduur kan er jarenlang bespaard worden op onderhoudskosten.

K-Vision Cube kozijnen zijn 100% recyclebaar en loodvrij. Er zit standaard gerecycled materiaal verwerkt in de profielen voor de nieuwe K-Vision kozijnen. Het is mogelijk om uitstekende isolatiewaarden te behalen met de K-Vision Cube kozijnen. (Uw van 1,00 W/(m2.K).         


City

City

City kozijnen kunnen worden toegepast in grote steden, maar ze zijn ook zeer geschikt voor monumentale gebouwen, landhuizen en boerderijen. Met de city kozijnen kunt u de look van authentieke schuiframen creëren met draairamen, dit is mogelijk door het verspringend glasvlak en het unieke rechte profiel vorm. Zo blijft het uiterlijk van het schuifraam bestaan.


Step

Step

Het profiel van het K-Vision Step Kunststof kozijn heeft een typerend ‘sprongetje’. Dit kozijn ziet er daardoor superslank uit in de gevel. K-Vision Step kozijnen zijn brandwerend uit te voeren in de 30 en 60 minuten (EW/EI klassering).  De kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk, af en toe reinigen is voldoende.

K-Vision Step kozijnen zijn 100% recyclebaar en loodvrij. Dankzij de lange levensduur kan er jarenlang bespaaard worden op onderhoudskosten. Uiteraard zijn er uitstekende isolatiewaarden te behalen behalen met K-Vision Step kozijnen. 

Classic/Vlak

Classic / Vlak

Kozijnen met een vlakker uiterlijk. Al 40 jaar een hit, nu geüpdatet tot een 70 mm diep Systeem. Hierdoor zijn de geluid- en warmte isolatie aanzienlijk verbeterd. Door de 70 mm diepte wordt een grotere stabiliteit bereikt en is de toepassing van groter staal met zeer goede statische eigenschappen mogelijk. 

Tegenwoordig worden Classic kozijnen vaak toegepast in moderne grijstinten en ze zijn populair vanwege de strakke aluminiumlook. Deze serie is uniek ten opzichte van de andere K-Vision kozijnen vanwege het 'vlakkere' uiterliijk.

K-Vision Classic kozijnen zijn branwerend en uit te voeren in 30 minuten en 60 minuten (EW/EI Klassering). Wederom volledig recyclebaar en loodvrij. Daarnaast kan er bespaart worden op onderhoudskosten door de lange levensduur. Het is mogelijk om uitstekende isolatiewaarden te behalen met de K-Vision Classic kozijnen.