Aluminium Kozijnen

Aluminium Kozijnen

Aluminium kozijnen, aluminium deuren en aluminium schuifpuien

,enbestaan uit een opkomende grondstof in de constructiebouw. Het is licht van gewicht, sterk, duurzaam en zeer stijlvol. Ook is het vormvast gedurende het jaar, waar bijvoorbeeld hout "werkt". Het materiaal kan op diverse manieren worden vormgegeven en verwerkt, waardoor ongekende mogelijkheden ontstaan. Zo is het materiaal ideaal te vormen naar het idee van de klant.

Aluminium producten zijn sterk, licht en inbraakveilig!

De sterkte en lage gewicht van het materiaal zorgen voor unieke eigenschappen voor u als gebruiker. Door het lichte gewicht merkt u er niks van dat u eigenlijk een metalen product in uw handen heeft. Dit terwijl de sterkte van het metaal ervoor zorgt dat uw product extra stevig en veilig is. Zo heeft u een product dat makkelijk is in de omgang, terwijl het uitmuntend presteert op het gebied van inbraakveiligheid.

Door de goede vormbaarheid van aluminium is er binnen het profiel ook veel ruimte voor techniek. Zo kan, ondanks de warmtegeleidende eigenschappen van metaal, uw product toch uitmuntend thermisch- en akoustischisolerend worden gemaakt. Zo bespaart u op uw gasrekening, terwijl geluid buiten wordt gesloten.

De vormbaarheid heeft meer voordelen voor u als klant. Het zorgt ervoor dat u uw product geheel naar eigen smaak en wens vorm kunt geven. De eigenschappen van aluminium zorgen ervoor dat het zich uitermate goed leent voor constructies die eerder niet mogelijk waren. Zoals grote, open en ranke constructies. De keuze uit diverse mogelijke profielen zorgt ervoor dat ieder product ook nog geheel persoonlijk wordt.

Aluminium deuren

Een aluminium deur heeft vele voordelen. Zo zijn ze onderhoudsvrij en gaan ze lang mee. De isolatie waarde van aluminium deuren is de afgelopen jaren flink gestegen.

Lees meer

Aluminium raam kozijnen

Aluminium ramen kennen veel voordelen. Aluminium ramen zijn strek, onderhoudsarm en hebben ze goede isolerende eigenschappen. Bovendien zijn aluminium kozijnen mooi om te zien. Een waren toevoeging aan uw woning of bedrijfspand.

Lees meer

Aluminium schuifpuien

Schuifpuien bieden een extra dimensie aan uw huis. Ze geven een ruimtelijk gevoel en brengen licht en ruimte naar binnen. Aluminium voegt hier nog een extra dimensie aan toe doordat het materiaal zich uitermate leent voor open constructies met veel glas. Zo geeft uw schuifpui een nog ruimtelijker indruk.

Lees meer