Kunststof kozijnen:

K-Vision

K-Visionis een profielsysteem van de Duitse onderneming Kömmerling. K-Vision staat
bekend om zijn uitstekende kleurvastheid en kwaliteitsgarantie. Het assortiment
van K-Vision is afgestemd op de wensen en behoeften van de Nederlandse Markt.

Schraven BV is voordelig in prijs met betrekking tot de kozijnen van K-Vision. Onze
kozijnen worden in een volautomatisch machinepark geproduceerd, hierdoor zijn
de HVL (Hout Verbinding Look) gratis. Dit is uniek in Nederland. Hierdoor ben u
verzekerd van een perfect kozijn. Bij Schraven BV heeft u de keuze tussen
verschillende profielen. Onder andere gladde profielen of met houtnerf.  

Lees meer

Aluplast

Aluplast is een zeer groot merk dat wereldwijd veel verkocht wordt. Het merk heeft een zeer uitgebreid assortiment. Oplopend van zeer smalle en strakke profielen tot verdiepte profielen met zeer hoge isolatie waarden.

- Alle profielen/types zijn in 3 verschillende details uitvoerbaar. Namelijk 3 verschillende afrondingen. De classic line, de Round line en de soft line.

- Het is ook mogelijk om de kozijnen aan de buitenkant te voorzien van aluminium afdek kappen. dan heeft u van buiten een mooi en strak aluminium kozijn terwijl u van binnen een warm kunststof kozijn heeft. 

Lees meer

Aluminum Kozijnen:

Aliplast

Aliplast Aluminium Systems is al jaren één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium gevel systemen zoals ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen ze heel hoog in het vaandel.

U kunt uw kozijnen natuurlijk vakkundig door ons montage team laten monteren. Maar ook als u ze liever zelf plaatst kunnen we u natuurlijk ook helpen met enig advies. 

Lees meer

Blyweert

Blyweert is een internationale producent en leverancier van onder andere aluminium kozijnen. Met wereldwijd ruim 25.000 klanten en kantoren in meer dan acht landen is Blyweert ook actief in Europa, met in het bijzonder Nederland. Door gebruik van internationale en lokale teams worden markttrends gebruikt om aangepaste oplossingen te bedenken. Dankzij onderzoek naar duurzame oplossingen is Blyweert er in geslaagd om duurzame producten te ontwikkelen waarbij thermische en akoestische prestaties de prioriteit verdienen. 

Lees meer

Aluprof

Aluprof is een van de grotere Europese fabrikanten van architectonische aluminium producten en systemen voor de constructie industrie. Vennootschappelijk uitgebreide productportfolio omvat ingangen, raamwerk-systemen, raam en gordijn wandsystemen samen met rollen van rolluiken en garagedeuren. Met een breed assortiment aan raam- en gevelsystemen waarbij de nieuwste innovatieve technieken worden gebruikt, biedt Aluprof ten alle tijden een passende oplossing. 

Lees meer

Reynaers

Reynaers Aluminium ontwikkelt innovatieve en duurzame aluminium oplossingen voor ramen, deuren, vliesgevels, schuifsystemen, zonwering, serres en tuinkamers. Reynaers is gedreven door duurzaamheid en toont de bereidheid om verantwoordelijkheid voor het milieu te nemen.

Naast een breed assortiment standaard oplossingen ontwikkelen wij op maat gemaakte oplossingen voor alle marktsectoren.

Onze kwalitatief hoogwaardige systemen voldoen aan de strengste eisen wat betreft comfort, veiligheid, architectonisch ontwerp en energie duurzaamheid. 

Lees meer

Schüco

Schüco is een van de toonaangevende aanbieders van hoogwaardige raam-, deur-, en gevelsystemen van aluminium en kunststof. De producten van Schüco worden wereldwijd miljoenen keren ingezet en vervullen de hoogste eisen op het gebied van design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid.

Met zijn wereldwijde netwerk van partners, architecten, planners en investeerders verwezenlijkt Schüco gevelsystemen voor elk type gebouw, waarbij de behoefte van de mens centraal staat en de natuur en techniek perfect in harmonie zijn. Hierbij wordt voldaan aan de hoogste eisen wat betreft design, comfort en veiligheid.