Kunststof (Hef) Schuifpuien

Voordelen Kunststof schuifpuien

Schuifpuien bieden een extra dimensie aan uw huis. Ze geven een ruimtelijk gevoel en brengen licht en ruimte naar binnen. Kunststof voegt hier nog een extra dimensie aan toe doordat het materiaal zich uitermate leent voor open constructies met veel glas. Zo geeft uw schuifpui een nog ruimtelijker indruk. Schuifpuien zijn ook een goede doorgang naar een tuinkamer, overkapping of serre. 

Merken kunststof schuifpuien

K-Vision

K-Vision is een profiel systeem dat valt onder het Duitse Kömmerling. Het heeft een uitstekende kleurvastheid en biedt garantie tot kwaliteit. Het assortiment is gericht op de Nederlandse markt. Hierdoor zijn deze producten relatief eenvoudig te monteren.

Schraven BV biedt u scherpe prijzen met betrekking tot K-Vision kozijnen. Onze kozijnen worden in een vol automatisch machinepark geproduceerd, waardoor de HVL (Hout Verbinding Look) gratis is. Dit is uniek in Nederland. Schraven biedt u keuze tussen gladden profielen voor uw kozijn of profielen met houtnerf uitstraling. Hierdoor bent u verzekerd van een kozijn dat voldoet aan uw wensen. 

Lees meer

Aluplast

Aluplast,  een wereldwijd veel verkocht  merk dat garant staat voor hoge kwaliteit. Het merk heeft een zeer uitgebreid assortiment. Oplopend van zeer slanke en strakke profielen tot verdiepte profielen met zeer hoge isolatie waarden.

- Alle profielen/types zijn in 3 verschillende details uitvoerbaar. Namelijk 3 verschillende afrondingen. De classic line, de Round line en de soft line.

- Het is ook mogelijk om de kozijnen aan de buitenkant te voorzien van aluminium afdek kappen. dan heeft u van buiten een mooi en strak aluminium kozijn terwijl u van binnen een warm kunststof kozijn heeft. 

Lees meer