Aluplast

Aluplast

Aluplast is een zeer groot merk dat wereldwijd veel verkocht wordt. Het merk heeft een zeer uitgebreid assortiment. Oplopend van zeer smalle en strakke profielen tot verdiepte profielen met zeer hoge isolatie waarden. 

- Alle profielen/types zijn in 3 verschillende details uitvoerbaar. Namelijk 3 verschillende afrondingen. De classic line, de Round line en de soft line. deze zijn alle drie te zien bij het profiel 4000 Links van de tekst. 

- Het is ook mogelijk om de kozijnen aan de buitenkant te voorzien van aluminium afdek kappen. dan heeft u van buiten een mooi en strak aluminium kozijn terwijl u van binnen een warm kunststof kozijn heeft. Dit is te zien bij het profiel 4000 Links van de tekst

alle isolatie voordelen van kunststof kozijnen met aluminium opdek aan de buitenzijde.
Warm binnen, betere isolatie en scherper geprijsd dan volledig aluminium kozijnen. Alle RAL kleuren mogelijk.

- Bij schraven Word er bij kozijnen van Aluplast standaard glas aangeboden met One coating, dat zorgt voor een betere isolatie waarde dan HR++ glas. 

Bij Schraven bent u zeer voordelig uit met de kozijnen van Aluplast door de grote afnamen die wij wekelijks doen. 

Vraag daarom vandaag nog een offerte aan. 

Schuifpuien en deuren

Schuifpuien

Aluplast schuifpuien

Lees meer

Deuren

Kunststof deuren aluplast

Lees meer

Ideal 4000

Ideal 4000

Dit profiel systeem is een voorbeeld van de nieuwe generatie die voldoet aan de eisen van de toekomst. De profielen met een diepte van 70 mm en 5 kamers en de stalen versteviging waarborgen de optimale statische kwaliteiten van de kozijnen en maken het produceren van enorm grote ramen mogelijk. Door de 5 kamers beschikken de kozijnen over en hoge warmte en geluidisolatie. Ideaal voor het wegwerken van de kozijnen in de muur. (Zoals u in België veel ziet).   

Ideal 4000 new

Ideal 4000 new

De ideal 4000 new is de vernieuwde variant van het 4000 profiel. Deze beschikt over een extra kamer en is 85 mm breedt. Hierdoor heeft het een betere warmte en geluidisolatie. Ondanks dat het profiel 85 mm breed is blijft het een zeer vlak en strak kozijn. Nog steeds ideaal voor het wegwerken van de kozijnen in de muur. (Zoals u in België veel ziet) 

Ideal 5000

Ideal 5000

Het ideal 5000 profiel heeft een breedte van 70 mm en 5 kamers net zoals het 4000 profiel. Echter beschikt het profiel over een extra afdichting bij de deuren en ramen. Hierdoor heeft het een betere isolatie waarden dan het ideal 4000 profiel. 

Ideal 8000

Ideal 8000

Dit is een passief kozijn. Het zorgt dus voor een goed binnen klimaat en voor lage energie kosten. Het wordt standaard uitgevoerd met trippel beglazing en heeft dan ook een zeer hoge isolatie waarden. Dat is mogelijk doordat het profiel beschikt over 6 kamers en 3 afdichtingen bij draaiende delen, zoals draai-kiepramen. 

Economic 90

Economic 90

Dit is beslist het kozijn met de hoogste isolatie waarden. Het kozijn heeft 3 afdichtingen en 8 kamers. Een breedte van 90 mm. Standaard uitgevoerd met tippelbeglazing (drie dubbele glas). Dat samen is goed voor de volgende waardes: Uf 0.9 W/m2K en een Uw 0,8 W/m2K.

Het glas zelf heeft een U-waarde van 0,5 W.

Dus wilt U het milieu sparen of op u energie kosten? Dan is dit wellicht het kozijn voor u. 

Het is ook echt een aanrader als u een passief huis wilt bouwen. 

Blokprofiel NL

Blokprofiel Nl

Dit is het Aluplast profiel voor de Nederlandse markt. Het verdiepte profiel. een totale breedte van 120 mm. Vergelijkbaar met het Type Trend van K-Vision.