Blyweert

Blyweert

Blyweert is een internationale producent en leverancier van onder andere aluminium kozijnen. Met wereldwijd ruim 25.000 klanten en kantoren in meer dan acht landen is Blyweert ook actief in Europa, met in het bijzonder Nederland. Door gebruik van internationale en lokale teams worden markttrends gebruikt om aangepaste oplossingen te bedenken. Dankzij onderzoek naar duurzame oplossingen is Blyweert er in geslaagd om duurzame producten te ontwikkelen waarbij thermische en akoestische prestaties de prioriteit verdienen. Deze ontwikkelingen uiten zich in nieuwe producten voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Blyweert past haar bouwsystemen aan, aan uw technische behoeften en lokale vereisten. Deze ‘flexibele’ en gespecialiseerde instelling zorgt ervoor dat de producten van Blyweert constant worden vernieuwd en up-to-date blijven. 

Schuifdeuren en Harmonicadeuren

Schuifdeuren

Schuifdeursystemen van Blyweert hebben smalle profielen, waardoor het mogelijk is grote raamvlakken te maximaliseren voor optimaal lichtinval. Daarnaast blijven binnentemperaturen op niveau. Ze zijn robuust, duurzaam, zeer veilig en worden grondig getest om kwaliteitseisen te evenaren. Voor elk project kan Schraven BV een passend model leveren om de juiste ‘look’ te creëren. 

Lees meer

Harmonicadeuren

De vouwdeursystemen of harmonicadeuren van Blyweert, zijn een combinatie van lichtgewichteigenschappen van aluminium met vorm en functie van de hoogste standaard. Deze zijn veelzijdig, op meerdere manieren te configureren en bieden maximale controle over de stijl en werking van de deuren. Er kunnen meerdere panelen worden toegevoegd met naar binnen of buiten openende deuropties voor een probleemloze werking.

Lees meer

Blyweert - Ventá

Ventá

Blyweert Venta is het vernieuwd innovatief raamsysteem, dat speciaal is ontwikkeld voor de Europese Markt. Het systeem biedt een nieuwe mogelijkheden op het vlak van montage, duurzaamheid en isolatienormen. Door gebruik van ABS-isolatietechnologie is het mogelijk om een Uf-waarden vanaf 0,72 W/m²K te evenaren. Afhankelijk van het desbetreffende glas, ligt de Uw-waarden tussen 0,75 en 1,36 W/m²K. De Blyweert Ventá is ideaal voor lage-energiewoningen of passiefwoningen. Daarnaast is de Ventá onderhoudsvriendelijk.

Het Design van de Blyweert Ventá is strak van zowel binnen als buiten. Door middel van een verdekt beslag zijn er geen schanieren zichtbaar en de schaduwvoeg tussen kader en vleugel zorgt voor een slanker uiterlijk.  

Eigenschappen Blyweert Ventá:

Kader: 91mm
Vleugel: 91mm
Glasdikte: ≤ 75mm

Blyweert - Triton (HI)

Triton

Het Blyweert Triton model is een 3-kamer aluminium raam- en deursysteem. Het Triton model is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk: hoogisolerend (HI) en brandwerend (FP). Deze drie modellen zijn allen inbraakwerend (weerstandklasse 2) en hebben ook dezelfde inbouwdiepte.

Blyweert Triton HI is een hoog isolerende serie van AluK Aluminium BV welke verkocht wordt bij Schraven BV. Mede dankzij de Spidertechnology behaalt Blyweert Triton HI een isolatiewaarde van tussen de 0,98 en 1,54 W/m²K.

Deze serie is één op één te vergelijken met de reguliere serie van Blyweert Triton, maar heeft unieke productspecificaties die aan de buitenzijde niet zichtbaar zijn. Deze toevoegingen zorgen voor hoog isolerende eigenschappen.  

Blyweert Triton (HI) is in drie verschillende profielen, namelijk: vlak-, blok- en renovatieprofiel, die in alle kleuren beschikbaar zijn.  De verschillende profielen zijn in het productblad visueel zichtbaar. 

Blyweert - Themis

Themis

Het Blyweert Themis  raam- en deursysteem vormt de perfecte vervanging van stalen kozijnen. Dit mede doordat dit model de ideale ‘steellook’ vertegenwoordigd. De slanke profilering geeft authentieke uitstraling, welke zeer geschikt is voor renovatieprojecten. Uiteraard leent dit model zich ook perfect voor nieuwbouwprojecten.

Blyweert Themis voldoet, in tegenstelling tot originele stalen kozijnen, wel aan de isolatie-eisen. Dit wordt voornamelijk bepaald door de hoge isolatie-waarden en de tripple beglazing in het profiel.

Blyweert Themis HI combineert het slanke uiterlijk met van stalen kozijnen met de kwaliteit van energiebesparende aluminium kozijnen. Het Themis HI-systeem is opgebouwd uit drie kamers, waarvan twee verbindingskamers en één isolatiekamer voorzien van Spidertechnology. Het systeem kent Uw-waarden tussen 0,90 en 1,60 W/m²K, afhankelijk van de isolatiewaarde van het glas.

Het Blyweert Themis systeem is getest op inbraakwerendheid door testinstituut SKG volgens de de Europese norm EN 1627. Diverse openingsvormen met verschillende afmetingen zijn getest, waardoor er een complete range ontstaat van toe te passen oplossingen in de Themis serie.

Blyweert - Apollo

Apollo

Blyweert Apollo bestaat uit een twee-kamer raam-en deursysteem. Apollo heeft een uitstekende basiskwaliteit van isolatiewaarde. Blyweert Apollos biedt een oplossing voor de meeste standaard toepassingen van ramen en deuren en heet een Uf-waarde tot 2,6 W/m²K. Dankzij geautomatiseerde bewerkingscentra is dit raam- en deursysteem vlot en eenvoudig te verwerken, wat uiteindelijk resulteert in een reductie van de kostprijs op het eindproduct.