Aluprof - Brandveiligheidssystemen

Brandveiligheidssystemen

Brandwerende wanden worden gebruikt om interne en externe ruimten te isoleren en te beschermen tegen vuur en eventueel rookontwikkelingen. Er zijn (automatische) deuren beschikbaar in de brandwerendheidsklasse EI15, EI30, EI45 en EI60. 

Profielen - MB-78EI

MB-78EI

De gebruikte aandrijving bij het MB-78EI model is geschikt voor een vlotte en storingsvrije werking van de deur met een vleugelgewicht tot 200kg. Daarnaast heeft dit model een akoestische isolatie waarde tot 41dB. Ook de thermische isolatie is gunstig, deze bedraagt 1,6 W/m²K. Meer informatie kunt u vergaren middels het productblad. 

Dit model is ook uitvoerbaar in een transparante variant. 'Scheidingswanden zonder stylen'. Hierdoor is het mogelijk om de binnenscheidingswanden te construeren zonder zichtbare verticale profielen. 

Profielen - MB-60E EI

MB-60E EI

Dit systeem is bestemd voor het uitvoeren van brandwerende binnen- en buitendeuren met één of twee vleugels. U kunt dit systeem ook de zogenaamde technische ramen en brandwerende scheidingswanden construeren. 

De constructies van de MB-60E EI hebben een vuurbestendigheid van de klassen EI 15 en EI 30. Het systeem is geclassificeerd als brandvertragend. 

Downloads: