Aluprof - Binnenwandsystemen

Binnenwandsystemen

Binnenwandsystemen zijn geschikt om grotere ruimtes op te delen in kleinere praktische omgevingen. Daarnaast zorgen deze systemen voor geïsoleerde ruimtes. Zo worden de scheidingswanden gebruikt om te isoleren tegen geluid, maar ook om de gebouwde kamers visueel niet te beperken. 

Profielen - MB-EXPO (MOBILE)

MB-EXPO (MOBILE)

Het MB-EXPO systeem bestaat uit elegante, glazen scheidinswanden die gebruikt worden om verschillende interne afscheidingen met volledig glazen deuren te ontwerpen. De MB-EXPO MOBILE systeem is een mogelijkheid waarvan de hoge kwaliteit parkeerdeuren en vouwdeuren uitgevoerd kunnen worden. Vanwege de mogelijkheid om in hoge kamers (+/- 4m) te bouwen en brede openbare deuren te verkrijgen, zijn beide systemen geschikt voor winkels en kantoren. 

De rubbers van deze modellen kunnen volledig worden weggewerkt en het totaal is een relatief lichte constructie. 

Profielen - MB45 OFFICE

MB-45 OFFICE

Vanwege de universaliteit en grote mogelijkheden voor het inrichten van hoge ruimten zijn de systemen van de MB-45 (OFFICE) geschikt voor de constructie van lichte, maar toch solide afscheidingen in kantoorruimten met duidelijk gemarkeerde deuren. De constructiediepte van de MB-45 is 45mm met de mogelijkheid speciale ruiten van gehard glas 8, 10 en 12mm. Het systeem is geschikt voor standaardbeslag van vele bedrijven. 

Downloads:

Het productblad van Aluprof - 'Moderne binnenwandsystemen' - biedt u een volledig overzicht van de mogelijkheden, dwarsdoorsneden van de profielen en advies m.b.t. tot functioneel gebruik. Dit productblad kunt u hier downloaden.

Profielen - MB-80 OFFICE

MB-80 OFFICE

Het systeem van dubbelglas binnenscheidingswanden MB-80 OFFICE is bestemd voor de uitvoering van scheidingswanden in kantoorruimten en andere openbare gebouwen. Dit model is uitvoerbaar met verschillende opvullingen, waaronder: transparante en niet-transparante opvulling. Daarnaast kan er gekozen worden voor jaloezieën en montage van elektrische uitrusting. 

Hierbij kan ook gekozen worden voor diverse soorten van glasdikte, waarbij dit model geluid kan filteren tot 50dB afhankelijk van de toegepaste vulling. 

De maximale constructiehoogte bedraagt 5,5m. Verdere informatie is terug te vinden in de catalogus of bij een van de werknemers van Schraven BV. 

Downloads: