Aluprof - Voordeuren

Voordeuren

Toegangsdeuren zijn een belangrijk element van ons huis. Bescherming tegen kou, regen en inbrekers zijn slechts enkele van hun functies. Dankzij deuren sluiten we ook straat-herrie buiten. Maar hoe kiest u een deur die voldoet aan uw verwachtingen en jarenlang meegaat?

Eén van de dingen waar u op moet letten als u een deur gaat kopen, is de warmtedoorgangscoefficiënt (W/m²K). Hoe lager deze waarde, hoe meer warmte in uw huis blijft! 

Downloads

Voor meer informatie verwijzen wij naar het productblad van Aluprof (NL). Deze is hier te downloaden. Indien u een specifieke vraag heeft, kunt u contact opnemen met Schraven BV. 

Profielen - Basic

Basic

Bij de keuze van een deur voor uw huis is het ook de moeite waard om te letten op de waterdichtheid. Die zorgt er namelijk voor dat er bij storm en hevige regenval geen water uw huis binnendringt. De waterdichtheidsklassen zijn onderverdeeld op een schaal van 1A tot 9A.
Hoe hoger de klasse, des te beter de deur uw interieur beschermt. Aluprof heeft paneeldeuren
van de klasse 6A.

Het 'Basic' model met inzetopvulling heeft driekamerglas met een Ug-coëfficiënt van 0,7 W/m2K. Het maximum paneeldikte is 44mm. Daarnaast zijn er verschillende constructievarianten , zoals: ST, SI, SI+ en Aero. Voor uw mogelijkheden, kunt u het beste contact opnemen met een medewerker van Schraven BV. 


Profielen - Classic

Classic

De 'Classic' uitvoering heeft evenals de 'Basic' een Ug-coëfficiënt van 0,7 W/m2K en een paneeldikte is 44mm. Daarnaast is dit model enkelzijdig afgevlakt, zoals te zien is op de afbeelding. 

Profielen - Exclusive

Exclusive

Het 'Exclusive' model is dubbelzijdig afgevlakt. Hierdoor heeft dit model een lagere U-waarde op het paneel, dan de 'Basic' en 'Classic'. De U-waarde van de deur komt zelfs met een minimum van 0,66 W/m2K. Daarnaast is ook de paneeldikte groter, dit bedraagt 77mm. 

Voor de verschillende typen en kleuren van de Aluprof deuren, kunt u het productblad downloaden voor meer informatie.