Aluprof - Schuif- en Vouwdeuren

Schuif- en Vouwdeuren

De schuif- en vouwdeuren systemen maken het mogelijk om een esthetische bebouwing uit te voeren, die de gebruikers comfort en de mogelijkheid bieden om de ruimte van het gebouw op een efficiënte manier te benutten. In vele gevallen zijn de structuren gebaseerd op raam- en deursystemen van de MB-series. 

Profielen - MB-Slide

MB-Slide

De MB-Slide en de MB-Slide ST systemen zijn geschikt om thermisch geïsoleerde deuren en schuiframen, die ingebouwd kunnen worden in gemetselde muren, aluminium gevels, wintertuinen en vitrine bebouwing. De schuifdeuren kunnen 2 tot 6 modules uitvoeren en kunnen, indien nodig, uitgevoerd worden met een hor. 

Downloads:

In het productblad van Aluprof (ENG) staat verdere informatie met betrekking tot de schuif- en vouwdeuren. Indien gewenst, kunt u contact opnemen met Schraven BV voor uw persoonlijke mogelijkheden. 

Profielen - MB-23P

MB-23P

Dit systeem is geschikt voor lichte schuifbeglazing, zoals: bescherming van balkons tegen ongunstige weersomstandigheden, maar ook vuil en lawaai. De ramen van de MB-23P systeem vormen ook een belemmering tegen inbraak.

Profielen - Vouwdeuren

Vouwdeuren

Oplossingen die uitstekend geschikt zijn om de ruimte van het huis met terras of tuin te verbinden. Alle vouwdeuren zijn gemaakt van thermisch geïsoleerde profielen. Afhankelijk van de eisen, kunnen dit constructies zijn die van binnen openen (op basis van MB-59S, MB-60 of MB-70 systemen) of die van buiten openen (o.b.v. MB59S Casement Systeem). Voor meer informatie kunt u het productblad als naslagwerk gebruiken. 

Vouwdeuren - MB-DPA

MB-DPA

Het MB-DPA systeem bevat automatische of handmatige schuifdeuren. Deze worden individueel ingebouw, in grotere beglazingen of aluminium gevels waarbij ze in twee varianten uitgevoerd worden: van thermisch geïsoleerde profielen of 'koude' profielen. Naast het comfort en veiligheid die dit model de gebruiker geeft, heeft dit model als voordeel dat het grote toelaatbare afmetingen kan dragen.