Blyweert - Schuifdeuren

Schuifdeuren

Schuifdeursystemen van Blyweert hebben smalle profielen, waardoor het mogelijk is grote raamvlakken te maximaliseren voor optimaal lichtinval. Daarnaast blijven binnentemperaturen op niveau. Ze zijn robuust, duurzaam, zeer veilig en worden grondig getest om kwaliteitseisen te evenaren. Voor elk project kan Schraven BV een passend model leveren om de juiste ‘look’ te creëren. 

Blyweert - Notus

Notus

Blyweert Notus is een geïsoleerd schuifdeursysteem voor het vervaardigen van schuivende elementen. Dit innovatieve systeem  maakt gebruik van de modernste extrusietechnieken, waardoor de isolatiewaarde verbeterd. Het systeem kent Uw-waarden tussen de 1,43 en 1,72 W/m²K, afhankelijk van de isolatiewaarde van het glas. De Notus is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder: mono-, duo- als trirail. Door het drie-kamerprofiel die garant staan voor uitstekende stabiliteit, is het mogelijk voor de vleugel van de schuivende delen een gewicht van 200kg te kunnen dragen. Het productblad biedt u meer informatie met betrekking tot de Notus. Het Notus model is zowel uit te voeren in een gewoon- of hefschuivendsysteem. Vaak wordt gekozen voor een heftschuifsysteem. 

Downloads:

Productblad Notus

Blyweert - Hestia

Hestia

Hestia is een geïsoleerd systeem voor het vervaardigen van schuivende gevelelementen. Het maximale gewicht van de schuivende delen bedraagt 200kg bij gebruik van dubbele wielen. De Uw-waarden variëren tussen de 1,54 en 1,82 W/m²K.

De isolatiewaarde wordt bepaald door het glas dat wordt gebruikt. Bij dit model is het mogelijk om te kiezen voor een monorail, duorail en een trirail. Uitvoerbaar in een gewoon of heftschuifsysteem. 

Devleugelhoogte bedraagt max. 3,40m en is afhankelijk van het vleugelgewicht en de toepassing. Alle kader- en vleugelprofielen zijn drie-kamerprofielen, die garant staan voor een verhoogde vormvastheid en isolatiewaarde. 

Downloads:

Productblad Hestia

Blyweert - Kolos HI

Kolos HI

Blyweert Kolos HI is een hoogisolerend schuifdeursysteem.
Dit schuifdeursysteem kenmerkt zich door een haast ongekende vrijheid in afmetingen, bedieningscomfort, sterkte en vormvastheid. Het systeem kent Uw-waarden tussen 0,87 en 1,58 W/m²K, afhankelijk van de isolatiewaarde van het glas. Bekijk de Uw-waarden in het Productblad. 

Ondanks dat vleugelgewichten tot 400 kg mogelijk zijn, behoudt het Blyweert Kolos HI schuifdeursysteem zijn natuurlijke slankheid. Op deze manier is het perfect
compatibel en combineerbaar met het Triton HI raamsysteem.

Het schuifdeursysteem is verkrijgbaar in zowel mono- als duo uitvoering. Daarnaast behoort een hefschuif uitvoering tot de mogelijkheden.

Het systeem is standaard met een 5-puntsluiting uitgerust. Daarnaast zijn inbraakvertragende glaslatten toepasbaar op de Kolos HI.